Winkel overvallen

donderdag 12 februari 2015

Sittard - Een winkel aan de Rijksweg Zuid is donderdagavond rond 19:00 uur door een gemaskerde man overvallen.

De man raakte in de winkel slaags met de eigenaar, waarbij over en weerklappen vielen. Hierbij liep de eigenaar enkele verwondingen op, waaraan hij inhet ziekenhuis is behandeld. Mogelijk is ook de overvaller, die na devechtpartij op de vlucht sloeg, ook gewond geraakt. Direct na te zijn overvallensloeg de eigenaar van de winkel alarm. Forensische rechercheurs zijn vanavondgestart met een onderzoek gestart in de winkel.

Kort na de overval is er via BURGERNET een sms-bericht verzonden waarin ondermeer een beschrijving van de overvaller wordt gegeven. Het gaat om een man vanca. 1.90 m. met een flink postuur. Ten tijde van de overval droeg hijvermoedelijk een bivakmuts. Verder had de man een lange jas aan. Mensen die ietsgezien hebben (mogelijk fietsers of autobestuurders die rond dat tijdstip overde Rijksweg Zuid reden) worden verzocht contact met de politie op te nemen via0900 8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook bij Stichting M, te bereiken viahet telefoonnummer 0800 7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoensbroek | 112 alarmeringen Hoensbroek | Goedkoop Tanken in Hoensbroek | Supermarkten in Hoensbroek | Weerbericht Hoensbroek