Twee aanhoudingen na aantreffen drugslab in woning

donderdag 3 september 2015

Hoensbroek - De politie heeft donderdagmiddag een drugslab aangetroffen in een woning aan de Weustenraedtstraat in Hoensbroek. Beide bewoners zijn aangehouden.

Agenten kwamen het lab op het spoor nadat woensdagavond een 37-jarige man in Hoensbroek werd aangehouden omdat hij met gestolen kentekenplaten op zijn auto rondreed. In de auto rook het naar amfetamine en er werden spullen aangetroffen die voor een XTC lab gebruikt worden. Verder onderzoek vandaag leidde naar de woning op de Weustenraedtstraat waar het ook sterk rook naar amfetamine. De agenten gingen de woning binnen en troffen daar in een van de kamers het lab aan. De 30-jarige bewoonster was aanwezig en werd aangehouden.

Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat de situatie voor de omgeving op dit moment veilig is.

Ondermijning

Een van de grote gevaren voor de Nederlandse samenleving is de vermenging van onder- en bovenwereld. Dit heet ondermijning, waarbij het gaat om illegale activiteiten die bijna niet zijn uit te voeren zonder gebruik te maken van legale diensten zoals transport, opslag, financiën, vergunningen en huisvesting. Het ondermijningsteam werkt integraal samen met gemeenten, provincies, bedrijven/instanties, justitie in het buitenland, bijzondere opsporingsdiensten en burgers. Elke interventie raakt en verstoort dit soort criminele samenwerkingsverbanden.

2015 165 768

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoensbroek | 112 alarmeringen Hoensbroek | Goedkoop Tanken in Hoensbroek | Supermarkten in Hoensbroek | Weerbericht Hoensbroek